Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024

Μήνυμα του Χάλεντ Μπάρακατ για την επίθεση στο Λίβανο: η αντίσταση θα νικήσει

Ο Χάλεντ Μπαρακάτ έχει επισκεφθεί επανειλημμένα την Ελλάδα ως καλεσμένος του Resistance Festival ενώ είχε συνοδέψει και την αγωνίστρια Λέιλα Χάλεντ το 2016 στην επίσκεψη της στην χώρα μας


 Μιλώντας σήμερα από τη Βηρυτό του Λιβάνου, μετά τον μαζικό τρομοκρατικό βομβαρδισμό των νότιων προαστίων της Βηρυτού από τη σιωνιστική οντότητα, ο Χάλεντ Μπάρακατ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Masar Badil, τόνισε ότι «η αντίσταση θα νικήσει και οι σιωνιστές και οι ιμπεριαλιστές θα ηττηθούν, παρά τα φρικτά εγκλήματά τους. Θα πέσουν μπροστά στην ενιαία δύναμη της αντίστασης, από την Παλαιστίνη, το Λίβανο, την Υεμένη, το Ιράκ και όλη την περιοχή».

Προέτρεψε όλους να συμμετάσχουν ευρέως και μαζικά στις διαδηλώσεις στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου σε όλο τον κόσμο, απαιτώντας τον τερματισμό της σιωνιστικής γενοκτονίας και επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση στο δρόμο της αντίστασης, της νίκης και της απελευθέρωσης.

Τόνισε ότι το σιωνιστικό καθεστώς δεν είναι το μόνο που έχει την ευθύνη για αυτή την εγκληματική, γενοκτονική επίθεση τρόμου εναντίον του λιβανέζικου λαού. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Καναδάς, η Βρετανία και άλλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις φέρουν πλήρη ευθύνη για αυτό το έγκλημα και μπορούν, πρέπει και θα λογοδοτήσουν. «Ο ιμπεριαλισμός των ΗΠΑ προσπαθεί να επιβάλει τη θέληση και την κυριαρχία του στο λαό μας. Προσπαθούν να επιβάλουν τον σιωνισμό στον λαό μας. Δεν θα τα καταφέρουν και θα πέσουν μπροστά στο δρόμο της αντίστασης. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην αντίσταση» δήλωσε ο Μπάρακατ.

«Ο Νετανιάχου έδωσε εντολές για την επίθεση στην Νταχίγιε από τα Ηνωμένα Έθνη, όπου εκφώνησε την τελευταία γενοκτονική ομιλία του. Οι εντολές για τον βομβαρδισμό τεράστιων οικιστικών συγκροτημάτων εκδόθηκαν από τη Νέα Υόρκη. Η απόλυτη αποτυχία των Ηνωμένων Εθνών να καταστήσουν το σιωνιστικό καθεστώς και τους ιμπεριαλιστές εταίρους του υπόλογους, απεικονίζεται παραστατικά από αυτή τη φρικτή σφαγή. Αντ' αυτού, είναι η Χεζμπολάχ και οι δυνάμεις της Αντίστασης που θα επιβάλουν τη λογοδοσία σε αυτή την εγκληματική οντότητα».

«Σε αυτούς τους καιρούς, όλοι οι αληθινοί επαναστάτες στέκονται στο πλευρό της Παλαιστίνης και του λαού της. Βλέπουμε το αποκορύφωμα αυτής της αφοσίωσης εδώ στο Λίβανο, όπου η αντίσταση, με επικεφαλής τη Χεζμπολά, έχει σταθεί αδιάκοπα δίπλα στη Γάζα και σε όλη την Παλαιστίνη, πολεμώντας και θυσιαζόμενη για να υπερασπιστεί τη γη και το λαό μας. Η Χεζμπολά, η ηγεσία της και ο λιβανέζικος λαός αρνήθηκαν να διαχωριστούν από τη Γάζα και την Παλαιστίνη. Έχτισαν ένα ηρωικό μέτωπο υποστήριξης και άδειασαν το βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Παλαιστίνης από τους αποικιοκράτες στρατιώτες και τους εποίκους της. Σήμερα και πάντα, στεκόμαστε ολόψυχα στο πλευρό του λαού του Λιβάνου και της ηρωικής αντίστασής του, με επικεφαλής τη Χεζμπολά, η οποία έχει ήδη απελευθερώσει το Λίβανο από τα νύχια του σιωνιστή κατακτητή, από τους Αμερικανούς και Γάλλους εισβολείς και από τη σιωνιστική εισβολή πριν από 18 χρόνια. Αυτή η χώρα, ο Λίβανος, θα πολεμήσει και θα αναδειχθεί ισχυρότερη και ενωμένη, κατανικώντας τους εγκληματίες σιωνιστές και ιμπεριαλιστές», διαβεβαίωσε.

Ο Μπάρακατ τόνισε ότι οι άνθρωποι στον ιμπεριαλιστικό πυρήνα θα πρέπει να εκφράσουν την οργή τους στις κυβερνήσεις τους, οι οποίες είναι υπεύθυνες και πλήρως συνυπεύθυνες για αυτό το έγκλημα και για όλα τα εγκλήματα του σιωνιστικού καθεστώτος τα τελευταία 76 χρόνια στο Λίβανο, την Παλαιστίνη και σε ολόκληρη την περιοχή. «Αυτή είναι η ώρα να κλιμακώσουμε, να σταθούμε στο πλευρό της αντίστασης που αντιμετωπίζει έναν αιματηρό, γενοκτόνο εχθρό, ο οποίος έχει στόχο να εξαλείψει τον λαό και την ηγεσία του, αλλά δεν το καταφέρνει παρά τα φρικτά εγκλήματα και τις σφαγές του».

Το σιωνιστικό καθεστώς στοχεύει να επιβάλει τη θέλησή του μέσω σφαγών, να διαγράψει το λαϊκό λίκνο της αντίστασης και να σφαγιάσει το λαό του Λιβάνου και της Παλαιστίνης για να διατηρήσει την αποικιοκρατική του παρουσία στην κλεμμένη γη του λαού μας, μια πρακτική που ονομάστηκε «δόγμα Νταχίγιε» μετά τους μαζικούς βομβαρδισμούς των νότιων προαστίων της Βηρυτού από το σιωνιστικό καθεστώς το 2006. «Θα μάθουν: Το πραγματικό δόγμα του Νταχίγιε είναι η αντίσταση μέχρι τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου