Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΚΟΕ: Αλληλεγγύη με τους απεργούς πείνας Παλαιστίνιους Πολιτικούς Κρατούμενους

Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας δηλώνει την ανεπιφύλακτη αλληλεγγύη της με την απεργία πείνας των Παλαιστίνιων Πολιτικών Κρατούμενων που είναι φυλακισμένοι στα σιωνιστικά μπουντρούμια. Ενώνουμε τη φωνή μας με τις φωνές των λαών της Παλαιστίνης και όλου του κόσμου, που ζητούν να μπει τέλος στην απάνθρωπη απομόνωση του συντρόφου Αχμάντ Σααντάτ, γενικού γραμματέα του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, και όλων των Παλαιστίνιων Πολιτικών Κρατούμενων, καθώς και να γίνουν σεβαστά τα στοιχειώδη δικαιώματα αυτών και των οικογενειών τους.

Η σιωνιστική οντότητα έχει αποδείξει ότι δεν σέβεται κανένα διεθνές και ανθρωπιστικό δίκαιο. Από την κατοχή των Παλαιστινιακών Εδαφών και τις δολοφονικές εκστρατείες που συνεχώς εξαπολύονται εναντίον των παλαιστινιακών μαζών, ως το καθεστώς «διοικητικής φυλάκισης» χιλιάδων γιων και θυγατέρων της Παλαιστίνης, που συνοδεύεται από απομόνωση και βασανιστήρια, η σιωνιστική οντότητα έχει αναδειχθεί σε παγκόσμιο πρωταθλητή της βαρβαρότητας και της αδικίας.

Τα γεγονότα αυτά αποτελούν επιπλέον κίνητρο για να εντείνουμε την αλληλεγγύη μας. Ειδικά σήμερα, που η κυβέρνηση-ανδρείκελο του Παπανδρέου ευθυγραμμίζεται με το εγκληματικό σιωνιστικό καθεστώς κόντρα στα συμφέροντα της Ελλάδας και τα φιλοπαλαιστινιακά αισθήματα του ελληνικού λαού, καλούμε τους προοδευτικούς ανθρώπους και τα κινήματα αλληλεγγύης να εκφράσουν με κάθε τρόπο την υποστήριξή τους στον ηρωικό αγώνα των Παλαιστίνιων Πολιτικών Κρατούμενων.

Από τον αραβικό κόσμο ως τον ευρωπαϊκό νότο, οι λαοί της Μεσογείου αγωνίζονται, με όλες τις επιμέρους ιδιαιτερότητες, για κοινούς πόθους: Ελευθερία – Ανεξαρτησία – Δημοκρατία – Χειραφέτηση. Η αλληλεγγύη μας στην απεργία πείνας των Παλαιστίνιων Πολιτικών Κρατούμενων προσθέτει ένα ακόμη λιθαράκι στο οικοδόμημα της συνεργασίας των λαών μας ενάντια στους κοινούς εχθρούς μας, που ετοιμάζουν νέα ολοκαυτώματα. Όλοι μαζί θα νικήσουμε!

KOE, Τμήμα Διεθνών Σχέσεων