Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ανεπιθύμητος στην Ελλάδα ο φασίστας Λίμπερμαν

Συγκέντρωση Τετάρτη 12/1, 6:00 μμ, Σύνταγμα

Πηγή: Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ 10 Γενάρη 2011

Ο Υπουργός Εξωτερικών και Αναπληρωτής Πρωθυπουργός του Ισραήλ Αβιγκντόρ Λίμπερμαν, πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος Yisrael Beitanu, έρχεται την Τετάρτη στην Αθήνα, κλιμακώνοντας με άλλη μια «υψηλού επιπέδου» επίσκεψη την αναβάθμιση των σχέσεων Ελληνικής-Ισραηλινής κυβέρνησης.

Ο Λίμπερμαν, «υψηλού επιπέδου» φασίστας, ακόμα και σύμφωνα με τα κριτήρια μεγάλης μερίδας της Ισραηλινής κοινής γνώμης, εκφράζει με θράσος και ρατσιστικό μίσος όσα η κυβέρνησή του προωθεί. Κάτοικος ο ίδιος εποικισμού στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, αποτελεί τον πιο ένθερμο υποστηρικτή της επέκτασης των Ισραηλινών εποικισμών, των ρατσιστικών πολιτικών ενάντια στους Παλαιστίνιους που ζουν στο Ισραήλ και των πολιτικών εθνοκάθαρσης των Παλαιστινίων της Δυτικής Όχθης και της Γάζας.

Η Ελληνική κυβέρνηση σε άλλη μια από τις υποτιθέμενες κινήσεις σωτηρίας της χώρας από την οικονομική κατάρρευση εντείνει τις σχέσεις με τέτοιους εγκληματίες .Ο Λίμπερμαν και τα σχέδια που φέρνει μαζί του για οικονομική και στρατιωτική συνεργασία είναι ανεπιθύμητα.

Ο πιο φασίστας του φασιστικού κράτους του Απαρτχάιντ, της συνεχιζόμενης εθνοκάθαρσης, της απάνθρωπης κατοχής και του εγκλήματος τους στραγγαλισμού της Γάζας θα έπρεπε να βρίσκεται κατηγορούμενος σε διεθνή δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου και όχι επίσκεψη για συζητήσεις διακρατικών σχέσεων στη χώρα μας.

Καλούμε συλλογικότητες, φορείς και δημοτικές παρατάξεις να εκδώσουν ανακοινώσεις καταγγελίας αυτής της επίσκεψης.

Συγκέντρωση για να δηλώσουμε «Έξω ο φασίστας Λίμπερμαν»
Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2010 6.00 μ.μ.
Σύνταγμα (απέναντι από τη Βουλή)

Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ