Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Κιβωτός της Γάζας: Κάλεσμα σε δράση

Πηγή:Η Κιβωτός της Γάζας

Η Κιβωτός της Γάζας είναι ένα εγχείρημα  που υποστηρίζει τους Παλαιστίνιους, βοηθώντας τους να ανακατασκευάσουν  ένα σκάφος στη Γάζα το οποίο θα μεταφέρει παλαιστινιακά προϊόντα στον κόσμο. Με την υποστήριξή σας, η Κιβωτός της Γάζας θα επιδιώξει να σπάσει τον άδικο αποκλεισμό των πολιτών της Γάζας.  Με την υποστήριξή σας, θα επιτευχθεί το δικαίωμα των Παλαιστινίων να  ζουν με αξιοπρέπεια.
Είμαστε πολύ κοντά στο να βγάλουμε ανακοίνωση για το σκάφος μας! Εν τω μεταξύ, έχουμε φτιάξει ένα βίντεο, εξηγώντας πώς η Κιβωτός της Γάζας θα επιδιώξει να σπάσει τον  παράνομο αποκλεισμό και θα αποδείξει ότι η παγκόσμια κοινή γνώμη δεν έχει ξεχάσει τον αγώνα για τα δικαιώματα των Παλαιστινίων. Το βίντεο είναι μόλις πέντε λεπτά, αλλά ελπίζουμε ότι θα συμφωνήσετε πως είναι ιδιαίτερα δυνατό.  
Παρακαλούμε  δείτε το βίντεο μας εδώ   και  μοιραστείτε το στο διαδίκτυο.
Ένας εύκολος τρόπος για να δείξετε την υποστήριξή σας στην Κιβωτό της Γάζας είναι να  υπογράψετε και να γίνετε υποστηρικτές. Αναγράφουμε σε λίστα στην ιστοσελίδα μας τους υποστηρικτές, δείχνοντας έτσι, πως η υποστήριξη για την Κιβωτό της Γάζας προέρχεται από όλο τον κόσμο. Μπορείτε επίσης να ενθαρρύνετε τους φίλους σας να υπογράψουν για να  στηρίξουν το εγχείρημα. Ο σύνδεσμος είναι εδώ.
Υποστηρικτές της Κιβωτού της Γάζας συγκεντρώθηκαν πρόσφατα στο Παγκόσμιο Κοινωνικό Φόρουμ στη Τύνιδα, διαδίδοντας την είδηση ​​για την Κιβωτό της Γάζας προς τα κοινωνικά κινήματα σε όλο τον κόσμο. Εξέδωσαν μια δημόσια δήλωση, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης που συγκεντρώθηκαν στην Τύνιδα, σχετικά με το ρόλο της Κιβωτού της Γάζας στην προσπάθεια να σπάσει ο παράνομος αποκλεισμός.  Η δήλωση αυτή παρατίθεται πιο κάτω * και είναι επίσης διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας εδώ.
Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε για τη δικαιοσύνη!
Συντονιστική Επιτροπή της Κιβωτού της Γάζας
Χτίζουμε  την Ελπίδα πλέοντας από την Παλαιστίνη εναντίον του αποκλεισμού