Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Μήνυμα της Leila Klaled στον Σύλλογο "Ιντιφάντα" με αφορμή την εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας

Σύντροφοι, αδερφές και αδερφοί

Εκ μέρους του λαού μου και ειδικά των Παλαιστινίων γυναικών και εκ μέρους μου, στέλνω θερμούς χαιρετισμούς σε όλους εσάς, τον ελληνικό λαό που εξακολουθεί να αγωνίζεται για δικαιοσύνη και ελευθερία.

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, σας καλώ να εντείνεται τον αγώνα σας για να πετύχετε τους στόχους της πάλη σας, ο οποίος αποτελεί μέρος του διεθνή αγώνα ενάντια στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένου και του σιωνισμού. Οι στόχοι μας είναι κοινοί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να αντιμετωπίσουμε την αδικία, στην Ελλάδα, την Παλαιστίνη και οπουδήποτε στον κόσμο.

Σύντροφοι, αδερφές και αδερφοί

Οι Παλαιστίνιες γυναίκες βρίσκονται ακόμα στην πρώτη γραμμή του αγώνα του λαού μας. Δεν πρόκειται να παραιτηθούμε από αυτόν μέχρι να απελευθερώσουμε την γη μας από τους βάρβαρους σιωνιστές, που έχουν κατακτήσει την πατρίδα μας, την Παλαιστίνη μας.

Επιτρέψτε μου να στείλω τους επαναστατικούς χαιρετισμούς μου στις Γυναίκες μας που βρίσκονται στις ισραηλινές φυλακές και ειδικά στην Hanaa Shalabi που βρίσκεται σε απεργία πείνας εδώ και είκοσι μέρες.

Σας καλώ να πάρετε δυναμικά μέτρα ενάντια στην ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, μποϋκοτάροντας την. Ενωθείτε με την εκστρατεία BDS για να ασκήσετε πίεση σε αυτή την κυβέρνηση να σταματήσει τα βάρβαρα μέτρα σε βάρος των κρατουμένων μας και ειδικά σε όσους τελούν υπό διοικητική κράτηση ή βρίσκονται στην απομόνωση.

Σας καλώ να διευρύνεται όλα τα μέσα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα του.

Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να σας απευθύνω.

Ζήτω η πάλη των λαών!

Με επαναστατικούς χαιρετισμούς,
η συντρόφισσα σας, Λέιλα Χάλεντ