Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ντροπή στην κυβέρνηση – υπεργολάβο των Ισραηλινών νεοναζί

Να επιτραπεί άμεσα ο απόπλους του Στόλου της Ελευθερίας

Η κυβέρνηση Παπανδρέου, η κυβέρνηση του ξεπουλήματος της χώρας, εξακολουθεί να εξευτελίζει κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας σε όλα τα μέτωπα. Έτσι, εδώ και ένα μήνα περίπου, λειτουργεί ως δουλικός υπεργολάβος του φασιστικού κράτους του Ισραήλ, απαγορεύοντας τον απόπλου των σκαφών του διεθνούς Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ από την Ελλάδα. Έχει αναλάβει δηλαδή τη δέσμευση να κάνει αυτό που δεν μπορεί να κάνει το Ισραήλ, μετά την παγκόσμια κατακραυγή για την περυσινή επίθεση και δολοφονία 9 ακτιβιστών του στολίσκου.

Επιπλέον, σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας (;) Παπούλιας βρίσκεται στο Ισραήλ σε διατεταγμένη υπηρεσία για να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα των σιωνιστών εγκληματιών, όπως και για να νομιμοποιήσει τις κοινές ασκήσεις πολέμου και τη συμμετοχή του Ισραήλ στο ξεπούλημα της χώρας μας. Ο απίστευτος και δίχως διεθνές προηγούμενο ραγιαδισμός της κυβέρνησης Παπανδρέου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το διεθνές δίκαιο και με τα συμφέροντα της Ελλάδας, και προσβάλλει βάναυσα την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού, που εδώ και ενάμιση μήνα διακηρύσσει στις πλατείες τον πόθο του για Δημοκρατία και Δικαιοσύνη.

Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας καλεί κάθε προοδευτικό άνθρωπο να δώσει το παρόν αύριο Τρίτη 12/7, ώρα 7:00μ.μ., στα Προπύλαια, όπου η Πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα», ο Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό «Ιντιφάντα» και άλλες αλληλέγγυες συλλογικότητες και οργανώσεις διοργανώνουν συγκέντρωση και πορεία προς τη Βουλή.

Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη - Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Όχι στην αναβάθμιση των σχέσεων της Ελλάδας με το εγκληματικό κράτος του Ισραήλ

Όχι στη δουλική υποταγή στις φασιστικές απαιτήσεις των σιωνιστών

Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας